Evanghelistul Billy Graham a aniversat 96 de ani

Potrivit  The Christian Post în data  de 7  Noiembrie 2014 evanghelistul Billy Graham a sărbătorit a 96 aniversare.  Evanghelistul a declarat : „Nu m-am asteptat să trăiesc atât de mult, supravietuind (n.tr.după moartea) iubitei mele soții Ruth, precum și  multor prieteni și de cei dragi”, a spus Graham. „Cred că Dumnezeu trebuie să mai aibă un scop pentru  a mă păstrarea aici, și aștept cu nerăbdare să văd despre ce ar putea fi”. Un mare om a lui Dumnezeu.

Anul acesta am avut posibilitatea să vizitez în Charlotte, Carolina de Nord, muzeul Billy Graham  numit  The Billy Graham Library Acesta a fost inaugurat  în  31 Mai 2007  și  pana în prezent, potrivit datelor postate pe site-ul oficial, mai mult de 875,000  de persoane au vizitat aceast loc de amintiri, dar care este și o unealtă continuă de evanghelizare. 

O poză făcută în luna martie 2014  când am vizitat  The Billy Graham Library. Împreună  cu Tom Phillips vicepreședinte al  Asociației Evanghelistice Bill Graham, cel care conduce Billy Graham Library.

 

IMG_4808

 

La muzeu am descoperit câteva poze a evanghelizarii organizare de Billy Graham în anul 1985 în Romania.

IMG_4794

Câteva materiale video despre acest eveniment petrecut în Romania anilor ’85 puteți găsi pe Istorie Evanghelică. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.