Leader Formation Network (LFN) în Republica Moldova

 În zilele de 26-29 Marte 2015, după un timp de pregătire efectuat în anul 2014, am lansat programul Leader Formation Network pentru slujitorii bisericilor din Republica Moldova. Programul acesta se desfășoara în parteneriat cu Uniunea Bisericilor Creștin Evanghelice Baptiste din Republica Moldova, bucurându-se de sprijinul direct al episcopului baptist, pastorul Ion Miron. Întâlnirile de pregătire au loc în Biserica Baptistă Filadelfia Anenii Noi păstorită de fratele Igor Șeremet, unul dintre pastorii care a parcurs deja acest program în România, și care asigură coordonarea programului în Republica Moldova.

Primul modul a avut ca temă ”Inima liderului” și a fost predat de Dr. Bill Lawrence, fondatorul și președintele organizației Leader Formation International. Dr. Lawrence este profesor emerit al Seminarului Teologic din Dallas (Dallas Theological Seminary) și lucrează în Romania din anul 2005. La primul modul au participat 18 slujitori și încă există posibilitatea înscrierii în acest program. Informații despre acest program puteți găsi la www.pastor.ro (faceți click), iar pentru înscriere trebuie să vă adresați pastorul Igor Șeremet (igorseremet@yahoo.com; telefon – 37369148146)

Următorul modul va avea loc în data de 29-31 Octombrie 2015 și va avea ca tema ”Teologia biblică cu privire la familie”. În acest modul accentul va fi pus pe slujitor și familia lui. Modulul va fi predat de David Merkh și soția sa. Dr. Merkh este profesor la Seminarul Cuvântul Vieții din Brazilia. Pentru mai multe informații despre acest modul și înscrierea în acest program vă rog să-l contactați pe fratele Igor Șeremet.

Puteți vedea aici (faceți click pe aici) câteva poze despre slujirea în Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.