Conferinta pentru slujitori in Birmingham

Conferinta ‘Altared Hearts, Altered leaders’ din Anglia – Aprilie 2015.

In luna Aprilie, prin Harul lui Dumnezeu si disponibilitatea fratelui Bill Lawrence, presedintele Leader Formation International, Biserica Romaneasca Emmaus din Birmingham a organizat doua conferinte pentru liderii crestini din Anglia. Prima conferinta a avut loc la Spurgeon’s Theological College in Londra, pe data de 12 Aprilie, iar cealalta, mai ampla, in Birmingham in perioada 17-18 Aprilie. La aceste conferinte au participat pastori, studenti la teologie si lucrarori laici englezi, romani sau alte nationalitati.

Conferintele au avut ca scop chemarea si motivarea liderilor crestini la o abordare Biblica a conceputului conducerii si au vizat in special INIMA liderului crestin.

De trei ani de cand locuiesc si slujesc in aceasta tara, am observant stagiul degradant al multor biserici si invatatura diluata care se promoveaza. Cunoscand si beneficiind in trecut de abordarea si invatatura profunda promovata de Leader Formation Network, am considerat ca este important si necesar sa promovam o asemenea invatatura si in Anglia.

Desi in Londra, fiind un oras aglomerat, oamenii nu au raspuns conform asteptarilor si nu am avut un numar mare de participanti, am avut cu totii parte de o zi speciala si o atmosfera placuta in care oamenii au fost impresionati de profunzimea invataturii fratelui Bill Lawrence.

In Birmingham, oamenii au raspuns mult mai bine invitatiei noastre, astfel ca am avut un numar de aproximativ 40 de persoane Vineri seara, si peste 80 persoane intreaga zi de Sambata.

Ne-am bucurat cu totii de un timp de exceptie iar oamenii au fost foarte atinsi, provocati si motivati, lasand in urma impresii si un feedback pozitiv.

 Intre cele doua conferinte avute in weekend, fratele Bill Lawrence a avut diverse intalniri cu pastori locali din Birmingham, a predicat la trei servicii de Biserica si am explorat posibilitatea implementarii unui program de formare de lucrarori similar cu cel deja existent in Romania si Ucraina prin Leader Formation Network.

Laudam pe Domnul pentru tot ce a facut si continua sa faca intre noi. Pentru vedea cateva poze aici (click pe aici). 

Daniel Bara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.